Vila Florilor Busteni

Prima mea postare- I hope you will find this usefull!

Prima mea postare !

Astăzi voi scrie despre Bușteni! Și în cele ce urmează veți vedea și câteva poze surpinse de ochiul Simonei Dumitru, pentru mai multe despre arta ei găsiți pe pagina de FB, IG – Metaphotora!


Am ales să scriu despre Bușteni pentru că este orașul meu de suflet. Cum îți dai seama care este orașul tau de suflet? Simplu. E acel loc în care ajungi și te simți ca și cum ai ajunge acasa, locul care îți umple inima de fericire și entuziasm, peisajele care pur și simplu te împlinesc atunci când le privești!
Asta înseamnă pentru mine Bușteniul, tare sunt curioasă de noi locuri indeite.

Deci vin cu întrebarea: CARE ESTE LOCUL TĂU DE SUFLET? (aștept comentariile voastre cu drag și mare curiozitate!)
Deși călătoresc destul de des împreună cu grupul meu de prieteni, niciunde ca aici, nu găsim acel ceva în aer care pur și simplu te transpune într-o stare de super bine, distracție și destindere. Mereu după o sesiune de întâlnit cu prietenii în Bușteni ne simțim cu bateriile încărcate..sincer, cred că muntele și aerul contribuie la toată această emoție.
Mai jos veți vedea pozele din ultima noastră drumeție către cabana “Diham” care a pornit de la poalele muntelui, de lângă Valea Cerbului. Drumul la dus a durat aproximativ 2 ore, dar este un traseu destul de lejer aș putea spune!

Vă mulțumesc pentru timpul acordat, aceasta a fost prima mea postare. Țineți aproape pentru și mai multe poze inedite din Bușteni și alte locuri!
Click aici pentru alte articole!

Evelina.