Vila Florilor Busteni

Spectacolul din fiecare zi!

Spectacolul din fiecare zi!

Sunt multe lucruri ce fac Bușteniul special. Dar, ceea ce face Bușteniul întradevăr aparte, este spectacolul pe care îl oferă în fiecare zi prin continua schimbare pe care o are muntele și culorile lui; totodata cerul te lasă și el fără cuvinte! Parcă niciodată nu te saturi să-l privești.

Nicio zi nu seamănă cu o alta și acest lucru naște în mine doar recunoștință.. recunoștiință pentru faptul că existăm în această lume și că putem lua parte la spectacolul mamei natură și nu doar!
Am vizitat mai multe locuri, toate sunt minunate.. până la urmă, frumusețea stă în ochii celui ce privește.

Totuși, sunt de părere (obiectiv vorbind) că locul în care se află Vila Florilor, și anume- Bușteniul este frumos prin ceea ce oferă. Mai exact, este vorba despre ceea ce avem, și anume- STAREA. Consider că majoritatea lucrurilor pe care le facem sunt pentru a avea o așa zisă stare; de la faptul că mâncăm uneori la un restaurant și ne face să ne simțim cumva, la simplul fapt de a te conecta cu natura și cu ceea ce ne înconjoară.

Aș mai spune atâtea dar cuvintele sunt prea puține pentru a descrie starea, mai bine zis, spectacolul din fiecare zi pe care muntele ni-l împărtășește! Atașez mai jos câteva poze și vă invit să spuneți experiențele voastre cu natura ce ne înconjoară aici, în Bușteni.

O parte dintre poze sunt făcute de Metaphotora .
Ai văzut și alte articole scrise de noi?